2114190138 6940624185 Εμμανουήλ Μπενάκη 24 nektariostoliass@gmail.com
hero image
 
Αγορά αντικειμένων 
Τόλιας Νεκτάριος Παλαιοπωλείο - Πώληση & Αγορά Παλαιών Αντικειμένων - Αντίκες - Κέντρο Αθήνα Αττική

Στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη 24, θα βρείτε το παλαιοπωλείο μας “Τόλιας Νεκτάριος” το οποίο για αρκετά χρόνια αναλαμβάνουμε την εκτίμηση και αγορά παλαιών αντικειμένων τοις μετρητοίς στην πραγματική τους αξία αλλά και προσφέρουμε προς πώληση μοναδικές αντίκες, παλαιά έπιπλα και αντικείμενα.
Με σεβασμό στην κλασική ομορφιά και στη μοναδικότητα των παλαιών σας αντικειμένων, εξασφαλίζουμε την πώληση των αντικειμένων σας στην πραγματική τους αξία.

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, αγοράζουμε όλων των ειδών τα παλαιά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται. Στο παλαιοπωλείο μας μπορούμε να αγοράσουμε παλαιά και νέα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια, τοις μετρητοίς. Εάν έχετε κάτι που δεν χρειάζεστε πια, φέρτε το στον χώρο μας και θα το αγοράσουμε στην πιο συμφέρουσα τιμή για εσάς.
  

Ακόμα, με ένα τηλεφώνημα στο 6940624185, ερχόμαστε στο χώρο σας για να εκτιμήσουμε και να αγοράσουμε παλαιά και νέα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια.  

Επίσης διαθέτουμε συνεργείο που αναλαμβάνει καθαρισμούς παλαιών και εγκαταλελειμμένων χώρων, σπιτιών, υπογείων κλπ στην Αθήνα και όλη την Αττική.  

Αγοράζουμε:

 Αντίκες
Παλαιά έπιπλα, Μπιμπελό, Κρύσταλλα, Ασημένια σκεύη, Διακοσμητικά κλπ.

 Διάφορες Συλλογές
Παλαιά Βιβλία, Κόμικς, Δίσκους πικάπ, Γραμματόσημα,Κάρτες, Καρτ ποστάλ, Νομίσματα,Πίνακες ζωγραφικής, Φωτογραφικές μηχανές κλπ.

 Κοσμήματα
Χρυσά κοσμήματα, Ασημένια κοσμήματα, Ρολόγια κλπ.

 Μουσικά όργανα
Ακορντεόν, Πιάνα, Μπουζούκια, Γραμμόφωνα, Βιολιά κλπ.

 Είδη Λαϊκής Τέχνης
Εργόχειρα, πλεκτά, κεντήματα, λευκά είδη, χαλιά κλπ.

 Στρατιωτικά είδη
Παλαιά όπλα, Σπαθιά, Κράνη, Στρατιωτικά εξαρτήματα, Στολές, Παράσημα κλπ.